Frakt

Levering

 

Hos Helledussen Barn og Baby kan du velge fast frakt for kr 79, pakken er da uten sporing!

Ved valg av sporingspakke betyr det at du kan spore pakken din via Postens hjemmeside fra den forlater oss til den ankommer din postkasse. Pakken er også forsikret opp til et visst beløp. Vi sender deg sporingsnummeret sammen med e-post når pakken er postet og på vei til deg.

Vi tilbyr gratis frakt for kjøp over 1000,- (gjelder ikke Svalbard)


Frakt til Svalbard koster kr. 259,- 

                                                                                         Betalingsmetode

Helledussen Barn og Baby tilbyr Klarna Checkout som gir en rask og enkel betalingsløsning. Klarna overtar fordringer fra oss idet varer blir kjøpt hos Helledussen Barn og Baby. Klarna faktura er forhåndsvalgt. Dersom du ønsker annen betalingsløsning, kan du velge det etter du har trykket på "fullført kjøp" knappen. Nederst på siden kan du da velge mellom Klarna delbetaling ellerVisa/Mastercard.Følg Klarnas veiledning gjennom handleprosessen, eller ta kontakt med oss dersom det er noe uklart eller om det er noe som vi kan hjelpe med.

Klarna Faktura: Varene kan sendes samme dag som de er bestilt. Faktura sendes på din oppgitte mailadresse når varen(e) blir sendt fra Helledussen Barn og Baby, med betalingsfrist på 14 dager. Du får altså varene hjem til deg før du betaler. Mer informasjon finner du der du velger klarna faktura som betalingsløsning.

Klarna konto: Gir mulighet for delbetaling. Varene kan sendes samme dag som de er bestilt. Faktura blir sendt til din oppgitte mailadresse. Mer informasjon finner du der du velger Klarna konto som betalingsløsning.

Betalingskort: VISA og MasterCard. Du får kvittering fra Klarna på handelen. Varene kan sendes samme dag som de er bestilt.

Kortopplysninger blir ikke registrert eller lagret i Helledussen Barn og Baby`s systemer. Personopplysning som legges inn av deg ved et kjøp hos Helledussen Barn og Baby vil ikke bli overført til en tredjepart. 

Postens leveringstid er vanligvis 1-3 dager.

 

Bestilling

Det er du som kunde som har ansvar for at de leveranseopplysninger du oppgir ved kjøp er korrekt. Sjekk derfor alltid din ordrebekreftelse nøye som blir sendt deg automatisk ved gjennomført kjøp. Mottar du den ikke med det samme, sjekk i søppelfilteret ditt om den har havnet der.

Kommer vare i retur til oss som følge av feil opplysning i leveringsinformasjon kommer et gebyr på 200,-  til deg som kunde for å dekke inn gebyr fra Posten/Bring og fraktkostnader ut fra oss.

Ved uavhentede pakker vil du bli belastet for kostnadene pålydende 200,- for frakt og ekspedisjonsgebyr.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/lagerstatus på siden. Vi tar også forbehold om forsinkelser utover normal sendetid i perioder med ekstra stor pågang. Vi reserverer oss også mot bildefeil i nettbutikken.

 

Bytte / Retur

Hos Helledussen Barn og Baby har du angre/retur- og bytterett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varene, at lapper fortsatt sitter på, at varen ikke har sjenerende lukt og at varen returneres uskadet i original emballasje.Du kan sende varen(e) sammen med angreskjema som er sendt deg som vedlegg i din forsendelsesmail. Retur tilbakebetales så fort ordre ankommer vårt lager.

Dersom du ønsker å avbestille varene tar du snarest kontakt med oss. Om varene er sendt må angrefristen benyttes, hvis ikke kansellerer vi ordren og gir deg pengene tilbake.

Det er du som kunde som er ansvarlig for varen frem til den er ankommet vårt lager. Pakk derfor varen forsvarlig. Det er du som kunde som dekker kostnad ved returforsendelse. Mottakeradressen må komme tydelig frem.

Returneres vare etter at angrefrist er utgått kan vare sendes kunde på ny, om ønskelig, med gebyrfrakt på opptil 150,-  (avhengig av varens størrelse).

NB! Ikke send returvarer i postoppkrav. De vil ikke bli hentet av oss, og eventuelle straffegebyrer fra Posten for uavhentet pakke vil bli belastet kunden.

*Badetøy/undertøy kan ikke byttes/returneres.

Feil vare tilsendt

Dersom vi har sendt deg feil vare er det viktig at du gir oss beskjed innen 14 dager pr.mail etter at vare er mottatt. Vi betaler da returkostnad og sender deg riktig vare, gitt at den fremdeles finnes på lager. Kontakt oss på: post@helledussen.no

 Aldersgrense

Personer som bestiller varer på helledussen.no må være fylt 18 år.